CasaCalida

Verhuur vakantiewoningen

 

Ref. 60807

3 slaapkamers vakantie villa.(model Neptuno)

Gelegen Urb. Camposol sector D - Costa Calida

189.500 € + TAX.

Vrijstaande villa, 3 slaapkamers, 3 badkamers, ruime woonkamer met aangrenzende eethoek. Zicht op het prive zwembad vanuit het door glas afgeschermd voorterras.

Prima gelegen villa naar het zuiden gericht, een geweldige locatie op sector D. In de woonkamer een open haard om een casette in te kunnen bouwen. Plafondventilator voor een aangename koelte in de zomer.  De keuken is volledig ingericht. Gelijkvloers zijn er 2 ruime slaapkamers met inbouwkasten. Twee badkamers maken het geheel compleet. De zijtrap vanuit de keukendeur leid naar de bovenverdieping met een slaapkamer, badkamer en het grote dakterras. Een prachtig uitzicht naar de bergen. Het volledige terrein omvat ongeveer 600m2 en volledig afgeschermd met hoge muren dus extra privacy. Onder de villa is er veel potentieel voor hobbykame, bergplaats en/of uitbreiding voor andere doeleinden. Heerlijk zonnen op het betegeld terras rond het zwembad. De rest van de tuin is beplant en met gravelstenen bedekt. De toegang tot het terrein is via de grote poort waar tevens een carport is gebouwd. Kortweg een ruime vakantiewoning om te genieten.

De 18 holes golfbaan aangelegd voor de sportievelingen ligt amper 1.5 km verwijderd.
Urbanisatie "Camposol" vlakbij Mazarrón ligt op zo’n 20 minuten rijden van de zandstranden. Op de urbanisatie bevinden zich 2 commerciele centra met o.a. een supermarkt, restaurants, bars, bowlingbaan, internetcafe’s. In de directe omgeving van Camposol vindt u ook warmwaterbaden, reuzegroot openlucht zwembad, tennisterreinen, basket, minivoetbal, jeu de boules banen en mini golf.

Eigenschappen:

  • Zwembad
  • Nederlandstalige TV
  • Vaatwasser
  • Internet mogelijkheid
  • Tuinmeubilair
  • Plafondventilatoren
  • Privéparkeren afsluitbaar